Младите родители Меган и Хари показаха сина си в замъка Уиндзор.

...
Младите родители Меган и Хари показаха сина си в замъка Уиндзор.
Коментари Харесай

Може ли Арчи да стане крал на Великобритания?

Младите родители  Меган и Хари демонстрираха сина си в замъка Уиндзор . Това бе и първата обществена поява на херцогинята след шестседмична пауза, единствено два дни след раждането.

Новороденото момче се споделя  Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор . Пред публицисти Хари ловко гушка кроткото бебе, до момента в който брачната половинка му споделя, че е " в действителност щастлива ", тъй като сега  тя е " с двамата най-хубави мъже на света ".
 
Правнукът на кралицата се роди на 6 май. В наследяването на трона детето ще заеме седмо място. Пред него по линията на наследниците на короната са дядо му принц Чарлз, чичо му принц Уилям, трите деца на принц Уилям и татко му принц Хари, заяви РИА Новости.

Експертът по история на кралското семейство доктор Джонатан Спенглер, означи, че  при раждането си сегашната кралица , както и синът на принц Хари, е  била седмата по ред за заемане на трона . Тя е родена в фамилията на втория кралски наследник, тъй че никой не е мислил, че тя в миналото ще заеме трона.

Но защото чичо й Едуард VIII абдикирал, татко й Георг VI се изкачил на трона. След гибелта му Елизабет наследила короната.

Въпреки това историкът не има вяра, че първородният наследник на принц Хари в миналото ще се издигне на трона, в случай че не настъпи " династичен прелом ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР